SORTIMENT

Klicka på denna länk så öppnas en PDF med vårt lagersortiment: Lagersortiment.pdf

Länk till vår Facebooksida: facebook

Länk till aktuellt Kampanjblad: Kampanjblad / E-handel

OM OSS

 

Vi är din lokala handlare med en mer personlig och välkomnande atmosfär.

Vi erbjuder dig bästa kvalitet till bästa pris. Det kan vi göra tack vare våra förmånliga inköpsavtal via BOLIST.

Vi är stolta över att vara experter och inte bara expediter. Vi sätter våra kunder i centrum och tillhandahåller inte bara ett brett sortiment utan även rådgivning.

Du kund är det värdefullaste vi har. Därför är vi måna om att ta hand om dig på bästa tänkbara sätt. Glädjande nog är vi bra på just det ni tycker är viktigt!

Vi sätter en ära i att hålla högsta kvalitet på våra produkter. Vi ligger nära våra kunder. Vi har inga överpriser. Vi ger personlig service och delar med oss av vår kunskap och mångåriga erfarenhet.

Varmt välkommen till oss!

 

SERVICE

Vi är måna om att hjälpa dig som kund på bästa sätt. Kom in i butiken för att få aktuella uppgifter om vilken service vi erbjuder!

 

HITTA HANTVERKARE

 

Behöver du hjälp? Här kan du hitta hantverkare:

www.bello.se

www.dinhantverkare.nu

www.proffsfixarna.net

www.brabyggare.se

 

OM BOLIST

BOLIST AB är en inköpsorganisation som består av över 200 oberoende bygg- och/eller järnhandlare av varierande storlek och inriktning.

Ofta har handlarna varit i branschen i flera generationer och samlat på sig gedigen erfarenhet och kunnande.

Vi kan erbjuda ett brett sortiment kvalitetsprodukter till bra priser tack vare de förmånliga inköpsavtal BOLIST har med ca 200 leverantörer.

BOLIST-handlarna finns över hela landet och finns där kunderna finns. Vi är din lokala bygg- & järnhandlare och ditt självklara val när det gäller järn-, bygg- och trävaror.

När du kommer in i en BOLIST-butik är det många gånger ägaren själv som står bakom disken. Detta ger en speciell prägel på våra butiker, en prägel som ligger långt från opersonlig stormarknad.

Kom till din BOLIST-butik och upplev skillnaden!